Katten.EU

Katten africhten doe je zo

Katten africhten doe je zo. Je kat trainen of africhten zoals een hond is zeker mogelijk. Het bewijs ervan is deze video. Natuurlijk denken veel katten er anders over trainen en blijven stil en relax in hun zetel liggen. Toch je kat positief stimuleren doet wonderen.

Lees meer

Oude dozen maken je kat blij

Katten houden van een warm nestje en ook van dozen. Oude dozen maken je kat blij. Bekijk hier de video en overtuig jezelf. Knip een paar gaten in kartonnen dozen en maak de achterkant dicht, meer moet de speelvogel niet hebben.   Ook van krabkarton zijn katten gek. Dankzij de grootte en ronde vorm van het gezellige krabkarton zal uw kat er zich op zijn gemak in voelen. Stabiliteit en comfort voor het welzijn van uw kat en tegelijk een

Lees meer

Moederliefde tussen mama en kitten

  Moederliefde – Deze mamma kat helpt haar kitten uit deze benarde positie. Kijk mee hoe ze haar kitten de weg naar de vrijheid helpt.     Katten hebben een sterk band tussen de mama en kitten. Het moederinstinct is jaren later nog steeds merkbaar.  

Lees meer

Wat doet een kat bij regenweer

Wat doet een kat bij regenweer ? Deze kat is de acrobaat in huis, laat ons beter zeggen “de acrobaat in de auto”. Alleen al deze kat bezig zien maakt je dag goed. Kijk zelf en like katten.eu zodat je op de hoogte blijft van andere leuke video’s.  

Lees meer